Servicii

Sustinere si Transformare!

Servicii disponibile

Consulting with psychologist

Consiliere psihologica fata in fata

Online consultation of female teenager by social worker, psychologist, behavior, teacher

Consiliere psihologica
online

Female Psychologist Writing on Clipboard Closeup

Evaluare
psihologica

Psychotherapy Concept. Mental Health Disorders

Psihoterapie individuala

Group of people with clasped hands sitting in circle at psychological session

Psihoterapie de grup

Consiliere psihologica si psihoterapie fata in fata

Psihoterapia presupune o relatie intre terapeut si client. Aceasta relatie se cladeste treptat, prin intalniri saptamanale, in cabinetul de psihoterapie. Aplicarea de tehnici si metode psihoterapeutice, cadrele de lucru, presupun de cele mai multe ori prezenta fizica a clientului in cabinet. Durata serviciilor de consiliere sau psihoterapie difera de la client la client, in functie de problemele acestora. Abordarea psihoterapeutica este diferita de la client la client, adaptata conform problematicii si personalitatii acestuia. Desi exista un cost standard al unei sedinte de psihoterapie, acesta se poate adapta in functie de durata terapiei si a situatiei clientului. Durata unei sedinte este standard de 50 de minute si se desfasoara cu frecventa saptamanala.

Consiliere psihologica si psihoterapie la distanta (online)

Pandemia de Coronavirus a schimbat abordarea clasica in psihoterapie si a dus la cerinta de a sustine orele de consiliere sau psihoterapie la distanta (on-line). Desi se pastreaza majoritatea elementelor ce tin de desfasurarea sedintelor (periodicitatea este tot saptamanala, iar durata sedintei este tot de 50 de minute), cadrul de lucru se schimba radical. Cerinta de baza este ca clientul sa detina un device cu conexiune buna la internet (computer, laptop, I-pad sau un Smartphone) si o aplicatie de meeting on-line (Skype, Zoom, etc). Mai presupune ca, pe durata sedintelor, clientul sa se afle intr-un loc unde sa nu fie deranjat sau distras de alte persoane/lucruri si unde sa se simta in siguranta.

Deasemeni, cadrele de lucru difera fata de terapia in cabinet, fiind adaptate la aceasta modalitate de lucru.

Consilierea la distanta se preteaza clientilor care sunt in alta localitate/tara decat Bucuresti/Romania.

Evaluare psihologica

Presupune utilizarea unei serii de teste psihologice in scopul intelegerii problematicii clientului. Se desfasoara pe parcursul a una sau mai multe sedinte si se finalizeaza cu un raport de evaluare sau cu recomandari pentru client.

Psihoterapia/ore de dezvoltare personala de grup

Presupune formarea unui grup de 6-7 persoane cu problematica similara (de exemplu persoane care au pierdut pe cineva drag, sau persoane cu o anumita adictie). In acest caz, sedintele dureaza 2 ore si se desfasoara cu frecventa saptamanala.

In cazul sedintelor de dezvoltare personala de grup, grupurile se formeaza fara a exista in mod expres o anumita problematica, desi exista o tema de discutie prestabilita. Pentru mai multe detalii despre terapia de grup, sau despre formarea grupurilor, se poate consulta sectiunea Blog- Anunturi